Tiepalvelu - Joensuu

Eikö auto käynnisty, puhkesiko rengas tai jäivätkö avaimet autoon? Apu Pesoset tarjoaa tiepalvelut nopeasti Pohjois-Karjalan alueella. Toimialueeseemme kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Kitee, Lieksa, Kontiolahti, Outokumpu, Liperi, Polvijärvi ja Juuka. Ajamme totta kai joustavasti myös lähikuntiin ja tarvittaessa kauemmaksikin, joten kun tarvitset tiepalveluja, kannattaa ihmeessä kutsua meidät apuun!

Tiepalvelu Pohjois-Karjalassa

Kun auto jättää tielle tai matkalle tulee muita mutkia, on Apu Pesoset valmiina apuun. Tiepalvelumme toimii Pohjois-Karjalassa nopeasti ympäri vuorokauden. Palvelemme asiakkaitamme muun muassa paikkakunnilla: Joensuu, Kitee, Lieksa, Liperi, Kontiolahti, Juuka, Tohmajärvi, Polvijärvi ja Outokumpu. Ajamme nopeasti myös kaikkiin lähikuntiin ja kyliin, joten jos tarvitset tiepalvelua Pohjois-Karjalassa, kannattaa kilauttaa meidät paikalle!

Apua tien päälle 24 h

Apu Pesosten tiepalvelu päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä. Kauttamme saat tarvittaessa näppärästi myös hinauspalvelut. Voit kääntyä tiepalvelumme puoleen esimerkiksi silloin, kun:

  • Auto ei käynnisty: sytytysvika tai auton akku on tyhjä
  • Auton rengas puhkeaa
  • Avaimet jäivät lukittuun autoon
  • Bensa loppuu kesken matkan
  • Muu pikkuvika iskee yllättäen

Auto ei käynnisty?

Kun auto ei käynnisty, kannattaa kutsua ammattilaiset paikalle. Kuljettajamme ovat jatkuvaa koulutusta saavia ammattimekaanikkoja, jotka taitavat myös tekniikkapuolen ja kykenevät antamaan nopean diagnoosin ja sitä kautta parhaan avun matkasi jatkumiseen. Annamme apuvirtaa, kun akku on tyhjä. Jos akku ei muuten toimi, voimme asentaa uuden akun. Tarvittaessa hinaamme autosi lähimmälle korjaamolle. Jos auto ei käynnisty, kutsu meidät paikalle!

Avaimet autossa?

Avaimet autossa ja ovet lukossa? Joskus avaimet saattavat vahingossa jäädä lukittuun autoon, mutta ei syytä huoleen. Auton ovien avaus onnistuu ammattilaiselta myös ilman avaimia. Käytämme auton ovien avauksessa erikoistyökaluja, jolloin selvitään ilman ikkunan rikkomista. Meiltä auton ovien avaus käy luotettavasti ja pääset jatkamaan matkaa pikapikaa.

Rengas puhki autosta?

Joskus rengas voi hajota tien päällä ja tuottaa mutkan matkaan. Jos mukana ei ole vararengasta, kannattaa kääntyä tiepalvelujemme puoleen. Apu Pesoset pistää pyörät pyörimään ja vaihtaa puhjenneen renkaan ripeästi uuteen. Tiepalvelumme ovat käytössäsi 24/7 mm. alueilla Joensuu, Kontiolahti, Liperi ja Outokumpu.

Soita ja tilaa tiepalvelu!

Kun tarvitset apua tien päälle, kilauta meille ja tilaa tiepalvelu! Toimimme joustavasti ja nopeasti koko Pohjois-Karjalan alueella.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa