Auton ovien avaus Joensuussa ja Pohjois-Karjalssa – kellon ympäri 24/7

Jäivätkö avaimet autoon ja ovet lukossa? Älä murra ikkunoita, sillä niiden vaihto tulee usein kalliimmaksi kuin ammattilaisen suorittama auton ovien avaus. Soita Apu Pesoset paikalle! Käytämme auton oven avauksessa erikoistyökaluja, jolloin säästytään ikkunoiden rikkomiselta. Tulemme avaamaan autosi ovet nopeasti ympäri Pohjois-Karjalan. Toimialueeseen kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Liperi ja Kontiolahti sekä Outokumpu, Kitee ja Polvijärvi. Päivystämme 24 h, joten auton ovien avaus onnistuu milloin tahansa ja apua saa aina.

Oven avaukset Pohjois-Karjalassa

Apu Pesoset hoitaa oven avaukset Joensuun seudulla sekä muualla Pohjois-Karjalassa ripeästi kellon ympäri. Kun avaimet jäävät lukittuun autoon, kannattaa ottaa ammattilaiseen yhteyttä. Erityistyökalujen avulla oven avaukset onnistuvat ilman ikkunoiden rikkomista, jolloin säästyt kalliilta korjaustyöltä.

Toimimme esimerkiksi seuraavien kuntien alueella: Ilomantsi, Joensuu, Juuka, Kitee, Kontiolahti, Lieksa, Liperi, Outokumpu, Polvijärvi, Rääkkylä ja Tohmajärvi. Liikumme joustavasti myös lähikuntiin ja kauemmaksikin.

Auton ovi auki ilman avainta – miten se tapahtuu?

Ammattitaitoisella tiepalvelumekaanikollamme on työtavat ja välineet, joilla vanhat ja uudet autonovet saadaan avattua autoa vahingoittamatta, parhaimmillaan jopa kymmenissä sekunneissa. Voit siis huolettaa luottaa taitoihimme, kun auton ovi on saatava auki ilman avainta.

Paljonko maksaa auton oven avaus?

Auton oven avaus maksaa alkaen 100 € siitä riippuen, missä autosi on Pohjois-Karjalan alueella.

Hinta on joka tapauksessa edullisempi kuin rikottujen ikkunoiden vaihtaminen. Monella kun käy mielessä ikkunoiden hajottaminen hätäpäissään, kun avainten jääminen auton sisälle havaitaan tai esimerkiksi lukkojärjestelmä on jäätynyt. Meiltä auton oven avaus -palvelua ei tarvitse odottaa liian kauan, joten maltti on valttia tällaisissa tilanteissa.

Soita ja tilaa auton oven avaus!

Kun avaimet jäävät lukittuun autoon soita meille ja tilaa auton oven avaus! Päivystämme 24 h vuoden jokaisena päivänä. Kokeneelta henkilökunnaltamme auton oven avaus sujuu turvallisesti. Tunnemme hyvin Pohjois-Karjalan alueen ja pääsemme nopeasti matkaan sinne, missä apua tarvitaan. 

Matkalla sattuneissa yllättävissä ongelmissa saat meiltä myös apua tien päälle. Jos matkasi tyssää vaikkapa renkaan puhkeamiseen tai siihen, että auto ei käynnisty, niin riennämme soitostasi paikalle! Tarvittaessa kauttamme hoituu myös auton hinaus.

Auton ovet lukossa, avain sisällä? - Auton ovien avaus 24/7

Tämä tilanne voi tulla myös sinun eteesi. Silloin Apu Pesoset on apunasi, vaikka keskellä yötä tai jouluaattona. Ovien avaus ei katso meillä kellonaikaa saati päivää.

Päivystämme Joensuusta ympäri Pohjois-Karjalan. Soita päivystysnumeroomme 0400 374 802.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa