Akkupalvelu 24H Joensuussa ja Pohjois-Karjalassa

Eikö auto käynnisty? Onko auton akku tyhjä tai vioittunut? Auton akku saattaa joskus tyhjentyä yllättäen ja matka tyssää ikävästi.

Tyhjentyneen akun tunnistaa usein siitä, että avainta käännettäessä auto päästää vain raksuttavaa ääntä. Tällöin akkuun pitää antaa lisävirtaa tai jos kyseessä on akkuvika, täytyy se luultavasti vaihtaa uuteen. Apu Pesoset tarjoaa nopeaa ja ammattitaitoista akkupalvelua, jotta pääset jatkamaan matkaasi mukavasti. Tarvitsitpa apua tien päälle, työpaikalle tai kotipihalle, niin riennämme paikalle!

Tarjoamme tiepalvelut, kuten akkupalvelut, Pohjois-Karjalan alueella. Toimialueeseen kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Kontiolahti, Kitee, Outokumpu ja Liperi. Liikumme joustavasti myös lähikuntiin ja kauemmaksikin, aina Juuan, Tohmajärven, Lieksan ja Polvijärven alueille. Kun auto ei käynnisty ja tarvitset apua akkuvian korjaamiseen, niin soita meille ja tulemme ratkaisemaan tilanteen! Testaamme akkusi kunnon ja voimme antaa apuvirtaa autoon tai vaihtaa vioittuneen akun uuteen. Päivystyksemme on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Auton akun vaihtaminen - Uusi akku autoon

Jos auto ei starttaa, joskus on järkevämpää asentaa uusi akku autoon kuin ladata vanhaa akkua. Mekaanikkomme tarkistaa auton akun kunnon testerillä ja tarpeen vaatiessa vaihtaa uuden akun autoosi. Useimmiten auton akku kestää käyttöä noin 4–6 vuotta, jonka jälkeen se kannattaa vaihtaa suosiolla uuteen. Lisävirtaa voidaan antaa hyväkuntoiselle tyhjentyneelle akulle, jonka jälkeen akku lataa ajettaessa itse itsensä. Jos matkasi tyssää viallisen tai tyhjentyneen akun takia, niin soita ja tilaa akkupalvelu! Annetaan apuvirtaa tai asennetaan uusi akku autoon, niin pääset jatkamaan mutkitta matkaasi. Kun auton akun vaihtaminen on ajankohtaista, soita meille.

Päivystämme 24 h!

Akkupalvelua Pohjois-Karjalassa

Onko auton akku tyhjä tai tarvitsetko pikaista apua akun vaihtoon? Jos auto ei käynnisty, kutsu meidät paikalle. Tarjoamme akkupalvelua (tyhjän akun lataus tai uusi akku) Pohjois-Karjalassa aivan jokaiseen pitäjään. Liikumme esimerkiksi seuraaville paikkakunnille: Joensuu, Liperi, Kitee, Tohmajärvi ja Ilomantsi sekä myös Outokumpu, Polvijärvi ja Rääkkylä. Pohjoisessa alueisiimme kuuluvat muun muassa Kontiolahti, Lieksa ja Juuka. Palvelemme joustavasti myös lähiseudulla ja kauempanakin. Kun tarvitset akkupalvelua Pohjois-Karjalassa, otahan yhteyttä!

Ota yhteyttä ja tilaa akkupalvelu tien päälle!

Kun auto ei käynnisty, tarvitset apuvirtaa autoon, akkuvika iskee tai tarvitset jeesiä auton akun vaihtoon, niin ota puhelin käteen ja soita meidät paikan päälle! Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella. Tarvittaessa liikumme ketterästi apuun kauemmaksikin.

Akkupalvelumme on valmiina hätiin 24 h, jotta pääset jatkamaan matkaasi mahdollisimman nopeasti akkuvian iskiessä. Akkupalvelumme kattaa apuvirran antamisen, akun testauksen ja uuden akun vaihdon. Mekaanikkomme ovat autoalan kokeneita ammattilaisia, jotka tuntevat myös seudun kuin omat taskunsa ja löytävät nopeasti paikan päälle.

Tarvittaessa hoidamme myös hinauksen ja muut pikkuviat, kuten sytytysvian tai ovien avaukset. Soita ja tilaa akkupalvelu vaikka saman tien!

Jos auto ei starttaa, ota yhteyttä – soita päivystävään akkupalveluumme 0400 374 802

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa