Raskaan kaluston hinaus – Joensuu ja Pohjois-Karjala

Raskaan kaluston hinaus Joensuun ja koko Pohjois-Karjalan alueella onnistuu Apu Pesosen päteviltä pojilta, aina kellon ja vuorokauden ympäri 24/7.

Tehokkailla vinsseillä vinssaamme niin linja-autot, kuorma-autot, rekat, erilaiset ajoneuvoyhdistelmät ja muut raskaaseen kalustoon lukeutuvat ajoneuvot, kuten työkoneet. Toki teemme myös muut ajoneuvohinaukset.

Meillä on yli 10 vuoden kokemus raskaankaluston hinauksista, joten kaikki hinauksiin liittyvät tehtävät hoituvat otteissamme sujuvasti. Teemme raskaan kaluston hinauksia Joensuun ohella alueilla Liperi, Kontiolahti, Outokumpu, Kitee, Polvijärvi, Juuka, Nurmes,  Heinävesi, Lieksa ja Tohmajärvi.

Soita päivystysnumeroomme p. 0400 374 802 ja tilaa hinaus, niin pääset jatkamaan matkaasi ja autokin pääsee tarvittaessa oikeaan hoitoon!

Milloin hinaus raskaalle kalustolle?

Esimerkiksi silloin, kun ajoneuvoon on tullut tekninen vika, on tapahtunut liikenneonnettomuus tai ajoneuvo on suistunut tieltä ulos.

Meillä on kalusto, joka taipuu vaativiinkin vinssauksiin ja isojen kuorma-autojen siirtoihin. Saamme hoidettua hinaukset taitavasti ahtailtakin kaupungin parkkipaikoilta.

Ja kun auto pääsee kyytiimme, pääset sinäkin! Emme jätä autoa saati kuskia hinauspaikalle pitkäksi aikaa odottelemaan.

Ennakkoon tilattava hinaus

Hinauksen voit tilata myös ennakkoon esimerkiksi tapauksissa, kun ajoneuvo on saatava siirrettyä korjaamolle tai muuhun määränpäähänsä. Kerromme mielellämme lisää hinauspalveluistamme, joten ota yhteyttä mikäli jokin asia jäi askarruttamaan tai haluat tilata hinauksen ennakkovarauksella.

Raskas kalusto vaatii kunnon hinausautot

Raskaan kaluston hinaus vaatii koneistolta kunnolla ruista! Meidän kalustoltamme sitä onneksi löytyy. Käytössämme ovat jämerät Scania-hinausautot, joilla onnistuvat sekä ajoneuvojen nostot että kuljetukset. Toki hinaustehtävien suorittaminen vaatii myös taitoa, jota meillä on kartutettu vuosien ajan.

Raskaan kaluston hinaus – hinta vaihtelee tilanteen mukaan

Hinauksen hinta riippuu siitä, milloin ja missä hinaus tapahtuu sekä miten kauan hinaukseen kuluu aikaa. Myös hinattava ajoneuvo vaikuttaa hintaan. Ajoneuvon vakuutus voi korvata hinauksen täysimääräisesti, tarkasta siis varuiksi omat vakuutusehtosi. Etukäteen tilattavaa hinausta varten voit pyytää tarjouksen. Meillä on hyvät, edulliset hinaushinnat!

Apu Pesoset aina apuna raskaan kaluston hinauksissa

Raskaan kaluston hinaus Joensuun ja muun Pohjois-Karjalan alueella käy helpoiten meidän avullamme. Olemme seudulla tunnettu, tuttu hinausyritys, joka hälytetään usein hätiin vuorokaudenajasta riippumatta. Meiltä asiakkaat ovat tottuneet saamaan ripeää ja reilua palvelua.

Muista sinäkin Apu Pesonen, kun raskaskalusto kaipaa hinausta!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 1Jaa