Romuauton nouto Joensuu

Auton kierrätys ja romutus Pohjois-Karjalassa

Kun vanha auto on tullut tiensä päähän, tilaa romuauton nouto Apu Pesosilta.

Noudon tilaaminen onnistuu helposti täyttämällä oheinen lomake tai soittamalla meille.

Noudamme auton ilmaiseksi ja toimitamme sen puolestasi kierrätykseen. Auton kierrätys ja romutus on avullamme nopeaa, helppoa sekä kaiken lisäksi ilmaista!

Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella Joensuusta aina Liperin, Kontiolahden, Kiteen, Outokummun sekä Polvijärven ja Tohmajärven alueille asti.

Milloin auto kannattaa toimittaa romuttamolle?

Kun auton korjaus ei onnistu eikä auto kelpaa enää ajokäyttöön, kannattaa tilata romuauton nouto. Esimerkiksi auton turvallisuudessa tai ajo-ominaisuuksissa voi olla puutteita, jotka estävät sillä ajamisen. Lisäksi auton käyttökustannukset voivat kasvaa niin suuriksi, ettei sen ylläpito ole enää kannattavaa.

Tällöin auton romutus on fiksu, luontoa ja kukkaroa säästävä valinta.

Tilaa auton romutus – hinta ei ole este

Jos mietit, paljonko palvelumme kustantaa, on meillä sinulle iloisia uutisia. Hoidamme kaiken tarvittavan täysin maksutta!

Auton romutuksen hinta ei siis ole este, kun seuraava etappi on autopurkamo. Kun tilaat palvelun meiltä, koko romutusprosessi onnistuu nopeasti, vaivattomasti ja mikä parasta – ilmaiseksi.

Luotettava toimija Pohjois-Karjalassa

Apu Pesoset Oy on paikallinen, ympäri vuorokauden 24/7 päivystävä AL-autopalvelukeskus. Tarjoamme hyvää, nopeaa ja monipuolista palvelua ammattitaitoisen henkilökunnan voimin kaikille autoilijoille ja tien päällä liikkujille. Jos hinauksen hinta askarruttaa, kysy se meiltä!

Auton kierrätys on helppoa

Apu Pesoset tekee vanhan auton hävityksestä vaivatonta: kaikki onnistuu helposti yhdellä tilauksella. Auto voi olla missä kunnossa tahansa, eikä sinun tarvitse tehdä etukäteen mitään valmisteluja autolle. Esimerkiksi nesteitä tai renkaita ei tarvitse poistaa, mutta halutessasi voit ottaa talteen vaikkapa renkaat sekä muut tarvitsemasi auton osat.

Kun auto on toimitettu romutettavaksi ja kierrätettäväksi, saat auton omistajana virallisen romutustodistuksen todisteeksi toimenpiteestä.

Miten auton saa romutettavaksi?

  1. Tee tilaus verkossa 24 h täyttämällä oheinen lomake tai puhelimitse arkisin klo 8–17 p. 050 5209 210 (toimisto)
  2. Noudamme romuauton hinausautolla viiden arkipäivän kuluessa tilauksesta
  3. Noutopäivästä lähtien ajoneuvon tiedot poistetaan vakuutuksista ja ajoneuvorekisteristä (TraFi)
  4. Kuusankoski lähettää virallisen romutustodistuksen kahden viikon kuluessa auton noudosta

Tilaa auton noutopalvelu lomakkeella tai soittamalla!

Kun haluat eroon vanhasta autostasi, täytä oheinen lomake tai soita meille ja tilaa ilmainen romuauton nouto! Joensuu ja koko Pohjois-Karjala kuuluvat toimialueeseemme.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa