Hinauksen hinta - Kysy Apu Pesosilta!

Kun edessä on hinaus, hinta käy heti mielessä – mitä palvelusta joutuu maksamaan?

Hinauksen hintaan vaikuttavat pääpiirteittäin hinattavan ajoneuvon koko, hinattava matka sekä se, milloin hinaus tehdään. Tavallisimmin hinaus maksaa arkisin noin 120 € - 250 €.

Voimme antaa halutessasi hintaesimerkkejä myös etukäteen, ja toki itse hinaustilanteessa kerromme sinulle suuntaa antavan hinta-arvion. Ota yhteyttä ja tiedustele lisää!

Hinauksen saat tilattua 24/7 numerosta 0400 374 802. Soita milloin tahansa, saat tarvitsemaasi hinauspalvelua takuuvarmasti.

Auton hinaus – hinta ja vakuutus

Useimmat autovakuutukset korvaavat auton hinauksen, jos matka keskeytyy ajoneuvon vaurioitumisesta tai teknisestä viasta johtuen. Sillä ei ole vakuutuksen osalta merkitystä, missä auto hinaushetkellä sijaitsee – vaikka Ilomantsissa tai Joensuun keskustassa.

Autopalveluvakuutus kuuluu yleensä kasko- ja osakaskovakuutukseen, jolloin hinaus toteutuu ilman omavastuuta tai bonusten menetystä.

Apu Pesoset tekee yhteistyötä kaikkien suomalaisten vakuutusyhtiöiden kanssa, joten jos sinulla on oikeanlainen vakuutus ja tilaat hinauksen meiltä, astuu vakuutus apuun kustannuksissa. Laskutamme hinauksen suoraan vakuutusyhtiöltäsi.

Kuinka paljon maksaa auton hinaus korjaamolle?

Jo todetusti auton hinaushinta korjaamolle muodostuu ajoneuvon tyypistä, etäisyydestä ja hinauksen ajankohdasta.

Jos kyseessä on esimerkiksi kevytkuorma-auto tai raskaamman kaluston ajoneuvo, hinta on luonnollisesti suurempi kuin henkilöauton ollessa kyseessä. Autot hinataan niin päivystysluonteisesti kuin etukäteen ilmoitettuna ajankohtana, eli sekä kiireellisissä että kiireettömissä tapauksissa. Hinaamme kaiken tyyppisiä ajoneuvoja.

Ajoneuvo hinataan aina lähimmälle korjaamolle.

Me tunnemme Joensuun ja Pohjois-Karjalan alueen kuin omat taskumme, joten tiedämme, missä korjaamot sijaitsevat. Jo tovin seudulla toimineena yrityksenä olemme hankkineet korjaamoista hyviä yhteistyökumppaneita, joiden kanssa työskentely hoituu sujuvasti.

Tilaa hinaus Pohjois-Karjalan alueelle

Olemme apunasi ympäri vuorokauden ja ympäri vuoden. Toimimme Pohjois-Karjalan alueella.

Toimipaikkoihimme kuuluvat muun muassa Joensuu, Lieksa, Outokumpu sekä Liperi, Kontiolahti ja Kitee. Tarpeen vaatiessa lähdemme liikkeelle myös muihin kuntiin. 

Soita meille akuutissa tilanteessa tai tiedustele etukäteen lisää, jos hinaus, hinta tai jokin muu hinaukseen liittyvä asia mietityttää.

Kannattaa käydä tutustumassa myös tiepalveluihimme sekä muuhun toimintaamme.

Voimme olla hyvinkin apunasi niin ikään muissa tilanteissa kuin hinaustehtävissä.

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa