Hinauspalvelu 24 h – Joensuu ja Pohjois-Karjala

Apu Pesoset tarjoaa ammattitaitoiset hinauspalvelut vuorokauden ympäri. Toimintavarmalla kalustolla hinaamme pois niin henkilöautot, pakettiautot kuin moottoripyörät sekä työkoneet ja laitteet.

Hinauspalvelu Apu Pesoset Oy tarjoaa ammattimaista hinausta nopein liikkein. Saat hinauspalvelut ennakkoon tilattuna tai päivystysluontoisesti kaikkina vuorokauden aikoina. Palvelemme sinua pääsääntöisesti Pohjois-Karjalan alueella sekä tarvittaessa kauempanakin. Toimialueeseemme kuuluvat muun muassa urheilukaupunki Joensuu, Lieksa, Outokumpu sekä Liperi, Kontiolahti ja Kitee. Meiltä onnistuu myös raskaan kaluston hinaukset!

Hinauspäivystys 24/7 – soita 0400 374 802

Hinauspalvelut Pohjois-Karjalassa

Jättikö auto tien päälle jossain päin Pohjois-Karjalaa? Eipä hätää, auton hinaaminen onnistuu meiltä käden käänteessä. Hinausautomme kiitää nopeasti apuun kellon ympäri. Toimipaikkoihin kuuluvat muun muassa Joensuu, Kontiolahti, Kitee, Lieksa ja Outokumpu - toki riennämme muihinkin alueen kuntiin ja kyliin. Kun tarvitset hinauspalvelua Pohjois-Karjalassa, on apu aina lähellä. Soita ja tilaa hinauspalvelu Pohjois-Karjalaan, päivystys avoinna 24 h.

Palvelemme mm. seuraavissa kunnissa:

Hinaus Ilomantsi. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Ilomantsi
Hinaus Joensuu. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Joensuu
Hinaus Juuka. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Juuka
Hinaus Kitee. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Kitee

Hinaus Kontiolahti. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Kontiolahti
Hinaus Lieksa. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Lieksa
Hinaus Liperi. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Liperi
Hinaus Nurmes. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Nurmes

Hinaus Outokumpu. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Outokumpu
Hinaus Polvijärvi. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Polvijärvi
Hinaus Rääkkylä. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Rääkkylä
Hinaus Tohmajärvi. Hinauspalvelu 24h/vrk järjestyy Apu Pesoset Oy:ltä nopeasti.
Tohmajärvi
24/7-päivystys

Meillä on 24/7-päivystys ja olemme valmiina matkaan vuorokauden jokaisena hetkenä, vuoden ympäri. Hinausauton kuljettajamme huolehtivat siitä, että autosi siirretään turvallisesti haluttuun paikkaan, kuten esimerkiksi lähimmälle korjaamolle. Voit jättää auton hinauksen huoletta käsiimme, pidämme kulkupelistäsi huolta kuin omastamme. Kuljettajamme ovat alan kokeneita ammattilaisia ja tuntevat seudun hyvin. Tarvittaessa avaamme myös lukkiutuneet auton ovet.

Autopalveluvakuutus korvaa useimmiten

Paljon auton hinauksen hinta sitten on? Kasko- ja osakaskovakuutus sisältävät useimmiten autopalveluvakuutuksen, joka korvaa hinauksen ilman omavastuuta tai bonusmenetystä. Laskutamme suoraan vakuutusyhtiöitä. 

Toimivaa akku- ja tiepalvelua

Kuljettajamme ovat jatkuvaa koulutusta saavia ammattimekaanikkoja, jotka taitavat myös tekniikkapuolen ja kykenevät antamaan nopean diagnoosin ja sitä kautta parhaan avun matkasi jatkumiseen. Jos kyseessä matkan keskeytyksen syynä oli akkuvika, voimme tarjota nopean avun jo paikan päällä asentamalla uuden akun. Toimimme koko Pohjois-Karjalan alueella – ota yhteyttä tiepalveluun!

Toimintaohjeet onnettomuuden sattuessa

 1. Varoituskolmio asetetaan auton taakse tielle varoittamaan muuta liikennettä. Näin estetään lisäonnettomuudet.
 2. Hälytä onnettomuudessa loukkaantuneille apua numerosta 112. Kuuntele ohjeita ja lopeta puhelu vasta, kun saat siihen luvan.
 3. Tilaa hinausauto paikalle päivystysnumerostamme
 4. Jotta hinausapu saadaan pikaisesti paikalle, kerrothan seuraavat tiedot:
  1. auton rekisterinumero
  2. tarkka sijainti
  3. puhelinnumero tapahtumapaikalle
 5. Puhelin kannattaa pitää varmuuden vuoksi hollilla, kunnes hinausautomme saapuu, sillä saatamme tarvita vielä lisätietoja.

Soita ja tilaa hinaus!

Kun tarvitset osaavaa hinauspalvelua, tilaa auton hinaus meiltä! Ajamme ripeästi apuun koko Pohjois-Karjalan alueella, tarvittaessa kauemmaksikin. Tarjoamme hinauspalvelut muun muassa alueille Joensuu, Kontiolahti ja Liperi sekä Outokumpu, Kitee ja Polvijärvi. Hinauspäivystys on avoinna 24 h vuoden jokaisena päivänä.

Soita ja tilaa hinauspalvelu saman tien!

Suosittele meitä

Facebook Twitter 24Jaa