Tiepalvelu - Joensuu ja Savonlinna

Eikö auto käynnisty, puhkesiko rengas tai jäivätkö avaimet autoon? Apu Pesoset tarjoaa tiepalvelut nopeasti Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueella. Toimialueeseemme kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Kitee, Lieksa, Nurmes, Outokumpu, Juva ja Savonlinna. Ajamme totta kai joustavasti myös lähikuntiin ja tarvittaessa kauemmaksikin, joten kun tarvitset tiepalveluja, kannattaa ihmeessä kysyä meidät apuun!

Tiepalvelu Pohjois-Karjalassa

Kun auto jättää tielle tai matkalle tulee muita mutkia, on Apu Pesoset valmiina apuun. Tarjoamme tiepalvelua Pohjois-Karjalassa nopeasti ympäri vuorokauden. Toimialueeseen kuuluvat esimerkiksi Joensuu, Kitee, Lieksa ja Outokumpu. Ajamme nopeasti myös kaikkiin lähikuntiin ja kyliin, joten jos tarvitset tiepalvelua Pohjois-Karjalassa, kannattaa kilauttaa meidät paikalle!

Tiepalvelu Etelä-Savossa

Katkesiko matka vai tarvitsetko apua auton käynnistykseen? Jäivätkö avaimesi ikävästi lukittuun autoon? Eipä mitään hätää, Apu Pesoset tarjoaa tiepalvelua Etelä-Savossa. Olipa sijaintisi sitten Rantasalmi, Juva, Savonlinna tai Enonkoski, niin meiltä saat tiepalvelut ripeästi. Liikumme vikkelästi myös muihin Etelä-Savon kuntiin ja kyliin, tarvittaessa kauemmaksikin.

Apua tien päälle 24 h

Apu Pesosten tiepalvelu päivystää 24 h vuoden jokaisena päivänä. Kauttamme saat tarvittaessa näppärästi myös hinauspalvelut. Voit kääntyä tiepalvelumme puoleen esimerkiksi silloin, kun…

Auto ei käynnisty?

Kun auto ei käynnisty, kannattaa kutsua ammattilaiset paikalle. Kuljettajamme ovat jatkuvaa koulutusta saavia ammattimekaanikkoja, jotka taitavat myös tekniikkapuolen ja kykenevät antamaan nopean diagnoosin ja sitä kautta parhaan avun matkasi jatkumiseen. Annamme apuvirtaa, kun akku on tyhjä. Jos akku ei muuten toimi, voimme asentaa uuden akun. Tarvittaessa hinaamme autosi lähimmälle korjaamolle. Jos auto ei käynnisty, kutsu meidät paikalle!

Avaimet autossa?

Avaimet autossa ja ovet lukossa? Joskus avaimet saattavat vahingossa jäädä lukittuun autoon, mutta ei syytä huoleen. Auton ovien avaus onnistuu ammattilaiselta myös ilman avaimia. Käytämme auton ovien avauksessa erikoistyökaluja, jolloin selvitään ilman ikkunan rikkomista. Meiltä auton ovien avaus käy luotettavasti ja pääset jatkamaan matkaa pikapikaa.

Rengas puhki autosta?

Joskus rengas voi hajota tien päällä ja tuottaa mutkan matkaan. Jos mukana ei ole vararengasta, kannattaa kääntyä tiepalvelujemme puoleen. Apu Pesoset pistää pyörät pyörimään ja vaihtaa puhjenneen renkaan ripeästi uuteen. Tiepalvelumme ovat käytössäsi 24/7 mm. alueilla Joensuu ja Savonlinna.

Soita ja tilaa tiepalvelu!

Kun tarvitset apua tien päälle, kilauta meille ja tilaa tiepalvelu! Toimimme joustavasti ja nopeasti koko Pohjois-Karjalan ja Etelä-Savon alueella.

Suosittele meitä

Tiepalvelu Joensuu ja Savonlinna | Tilaa ApuPesoset paikalle Pohjois-Karjalan alueella!